Locatie

Competitie:

Competitia se va desfasura in noul sediu al Facultatii De Sociologie si Asistenta Sociala din Soseaua Panduri nr 90-92, inaugurat in noiembrie 2013.
Noua cladire gazduieste Scoala Doctorală, masterele de cercetare, laboratoare moderne, centrele de cercetare, Arhiva Română de Date Sociale, Observatorul Social din România. Spaţiile de învăţământ cuprind săli de seminar, două laboratoare de informatică, două amfiteatre, de 100 şi 250 de locuri, o sală polivalentă, spaţii special destinate pentru cercetători şi doctoranzi, birouri pentru cadrele didactice si un bufet unde participantii la eveniment vor servi masa.

Cazare:

Participantii Bucharest Cup vor fi primii oaspeti ai proaspatului deschis camin al Facultatii.
In mod uzual căminul Gaudeamus este destinat masteranzilor şi doctoranzilor, cu prioritate acelora de la Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială din cadrul UB si cuprinde 42 de camere cu două paturi, cu vestibul şi băi proprii, 13 camere cu un pat, cu vestibul, chicinetă şi baie proprie, două miniapartamente de două camere, cu vestibul, chicinetă şi baie proprie, o cameră pentru persoane cu dizabilităţi. Căminul oferă, de asemenea, cazare în regim de casă de oaspeţi cercetătorilor şi profesorilor invitaţi din ţară sau din străinătate.

Finala:

Finala va avea loc in amfiteatrul “Ion Mihailescu”