Logistica

Ciprian Neagu

Ciprian s-a implicat activ în ultimii patru ani în mișcarea de dezbateri românească. Pe lângă participarea la competiții, a lucrat în mai multe echipe de
organizare pentru diverse evenimente ARGO. A căpatat experienta necesară pentru a coordona o echipa de voluntari si pentru a se ocupa de amănunte logistice. În principiu, atunci când aveți o problemă, el este unul dintre oamenii pe care ar trebui să-i trageți de mână ca să vă ajute.

Ca debater a fost campion national in 2013, campion la sectiunea de incepatori a Bucharest Cup 2013, finalist la ARGO Open 2013 si 5th Best Speaker la Saint George City of Debate VII.

Ana-Maria Neacșu

Campioana nationala in 2007, vice-campioana internationationala in 2008 si finalista la Best Debaters, competitia nationala de British Parliamentary, Ana-Maria si-a utilizat experienta din debate in domeniul comunicarii si relatiilor publice. Cu o experienta de 5 ani in domeniul voluntariatului si al fundraising-ului si o experienta de 3 ani in comunicare, ea asigura acoperirea media a evenimentelor ARGO si ajuta la dezvoltarea de noi parteneriate pentru ARGO.

Alina Măcelaru

Alina, PR Officer al ARGO, este studentă în primul an la Politehnică și face parte din lumea dezbaterilor de patru ani. În acest timp a evoluat de la debater la arbitru și mai apoi la trainer. Pe lângă participarea la competiții in rolul de competitor sau de arbitru, Alina a fost un membru activ în diferitele echipe de organizare ale competițiilor și evenimentelor ce poartă semnătura ARGO.