Chief Adjudicators

Ștefan Ionescu

Ştefan are mai mult de 10 ani de experienţă în dezbateri, timp în care a fost concurent, trainer sau arbitru în numeroase evenimente naţionale şi internaţionale. Ca elev, Ştefan a câştigat turneul ‘Heart of Europe’ din Cehia, în 2004, iar ca student, a fost campion naţional la individual în 2009. Mai recent, a fost finalist în 2012 la SOAS IV în Londra iar în 2013 a câştigat turneul ‘Bucharest Cup’. Ştefan a terminat Facultatea de Drept şi Colegiul Juridic Franco-Român în Bucureşti, iar în 2011 a absolvit un master în drept bancar şi financiar în Franţa, la Universitatea Paris 1 Panthéon-Sorbonne. Astăzi, Ştefan lucrează ca avocat în domeniul bancar şi financiar şi este asociat din 2011 în firma Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP).

David Moscovici

David detine un masterat in drept european si este vice-campion mondial EFL de la WUDC Cork 2009, dublu finalist la Belgrade Open, finalist la Bucharest Cup 2013, Campion Bucharest Cup 2012, parte a staff-ul de directiune de turneu a multiple turnee nationale si de doua ori antrenor la Worlds Schools Debating Academy. A fost de mai multe ori membru a echipei nationale pentru campionatul mondial cat si antrenor al acesteia.

David activeaza ca trainer de debate si public speaking pentru ARGO si ARDOR Muntenia si ca game runner in cadrul Life After Work.